Jandino's eerste boek is uit en Nicolette van Dam wordt overladen met exemplaren

Jandino's eerste boek is uit en Nicolette van Dam wordt overladen met exemplaren

<em>Jandino's</em> eerste boek is uit en <em>Nicolette van Dam</em> wordt overladen met exemplaren Comedian Jandino Asporaat liet al eerder op social media weten dat zijn nieuwe boek Dromen met je ogen open deze week uit zou komen. De grappenmaker geeft zijn boek maar al te graag cadeau aan zijn vrienden. "Voor iedere dag van de week"Nu het dan eindelijk zover is en Jandino zijn eerste boek heeft gelanceerd, stuurt hij het boek met alle liefde in meervoud naar zijn vrienden Nicolette van Dam en Bas Smit. Bas schrijft bij de video: "whahaha heeft Nicolette van Dam voor iedere dag van de week een verse @jandinoasporaat cadeau gedaan." "Eindelijk af""Bijna 2 jaar gewerkt aan mijn boek en nu is het eindelijk af. Soms kan het best confronterend zijn om dingen op te schrijven en terug te lezen, maar je groeit er ook van. Ik hoop dat jullie het een mooi boek gaan vinden", aldus Jandino over zijn boek. Bekijk in het filmpje hierboven hoe enthousiast Nicolette van Dam de lading boeken van Jandino uitpakt. Bekijk ook Jandino Asporaat in tranen door moeilijke jeugd: "Er was niemand om mij te beschermen" Bekijk deze video » Jandino over zijn nieuwe boek Dromen met je ogen open: “Boek schrijven was pijnlijk” Bekijk deze video »
Amusement :
Jandino's eerste boek is uit en Nicolette van Dam wordt overladen met exemplaren

Comedian Jandino Asporaat liet al eerder op social media weten dat zijn nieuwe boek Dromen met je ogen open deze week uit zou komen. De grappenmaker geeft zijn boek maar al te graag cadeau aan zijn vrienden.

"Voor iedere dag van de week"
Nu het dan eindelijk zover is en Jandino zijn eerste boek heeft gelanceerd, stuurt hij het boek met alle liefde in meervoud naar zijn vrienden Nicolette van Dam en Bas Smit. Bas schrijft bij de video: "whahaha heeft Nicolette van Dam voor iedere dag van de week een verse @jandinoasporaat cadeau gedaan."

"Eindelijk af"
"Bijna 2 jaar gewerkt aan mijn boek en nu is het eindelijk af. Soms kan het best confronterend zijn om dingen op te schrijven en terug te lezen, maar je groeit er ook van. Ik hoop dat jullie het een mooi boek gaan vinden", aldus Jandino over zijn boek.

Bekijk in het filmpje hierboven hoe enthousiast Nicolette van Dam de lading boeken van Jandino uitpakt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jandino's eerste boek is uit en Nicolette van Dam wordt overladen met exemplaren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV