Naomi van As geeft update over Sven Kramer en zijn vader: "Het gaat goed"

Naomi van As geeft update over Sven Kramer en zijn vader: "Het gaat goed"

<em>Naomi van As</em> geeft update over <em>Sven Kramer</em> en zijn vader: &quot;Het gaat goed&quot; Volgens Naomi van As gaat het gelukkig weer heel wat beter met haar vriend Sven Kramer en haar schoonvader Yep Kramer. Zowel Sven als zijn vader raakten vorige week gewond na een fietsongeluk. Naomi laat weten dat Sven gewoon rustig mag trainen en dat het beter met hem en zijn vader gaat. BizarDe hockeyster Naomi van As vertelt aan Shownieuws dat het een gekke situatie is. Ze noemt het bizar dat zowel vader als zoon kort na elkaar betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeluk: "Dat verzin je niet. Dat ze, met twee dagen ertussen, allebei in de lappenmand zitten. Nee, dat is bizar." Bekijk het Shownieuws-interview met Naomi van As over haar vriend Sven en haar schoonvader hierboven. Vader van schaatser Sven Kramer gewond na fietsongeluk Bekijk deze video » Schaatsseizoen Sven Kramer in gevaar: botkneuzing in knie na fietsongeluk Bekijk deze video »
TV :
Naomi van As geeft update over Sven Kramer en zijn vader: "Het gaat goed"

Volgens Naomi van As gaat het gelukkig weer heel wat beter met haar vriend Sven Kramer en haar schoonvader Yep Kramer. Zowel Sven als zijn vader raakten vorige week gewond na een fietsongeluk. Naomi laat weten dat Sven gewoon rustig mag trainen en dat het beter met hem en zijn vader gaat.

Bizar
De hockeyster Naomi van As vertelt aan Shownieuws dat het een gekke situatie is. Ze noemt het bizar dat zowel vader als zoon kort na elkaar betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeluk: "Dat verzin je niet. Dat ze, met twee dagen ertussen, allebei in de lappenmand zitten. Nee, dat is bizar."

Bekijk het Shownieuws-interview met Naomi van As over haar vriend Sven en haar schoonvader hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Naomi van As geeft update over Sven Kramer en zijn vader: "Het gaat goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV