Nieuw seizoen Meisje van Plezier nu te zien op Videoland: "Smaakvol en sensueel"

Nieuw seizoen Meisje van Plezier nu te zien op Videoland: "Smaakvol en sensueel"

Nieuw seizoen <em>Meisje van Plezier</em> nu te zien op <em>Videoland</em>: &quot;Smaakvol en sensueel&quot; De hoofdrolspelers van de serie Meisje van Plezier Angela Schijf (40) en Birgit Schuurman (42) zeggen dat dit seizoen nog beter is geworden dan de eerste reeks. In een interview met RTL Boulevard vertellen de actrices over hun ervaringen achter de schermen. Het complete nieuwe seizoen van Meisje van Plezier is vanaf donderdag in zijn geheel te zien op Videoland. De afleveringen worden volgend jaar ook op televisie uitgezonden bij RTL. Zie het RTL Boulevard interview met Angela en Birgit hierboven. Eerste beelden Meisje van Plezier seizoen 2 Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Meisje van Plezier nu te zien op Videoland: "Smaakvol en sensueel"

De hoofdrolspelers van de serie Meisje van Plezier Angela Schijf (40) en Birgit Schuurman (42) zeggen dat dit seizoen nog beter is geworden dan de eerste reeks. In een interview met RTL Boulevard vertellen de actrices over hun ervaringen achter de schermen.

Het complete nieuwe seizoen van Meisje van Plezier is vanaf donderdag in zijn geheel te zien op Videoland. De afleveringen worden volgend jaar ook op televisie uitgezonden bij RTL. Zie het RTL Boulevard interview met Angela en Birgit hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Meisje van Plezier nu te zien op Videoland: "Smaakvol en sensueel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV