Netflix kondigt een hoop kerstfilms aan, bekijk de beelden hier

Netflix kondigt een hoop kerstfilms aan, bekijk de beelden hier

<em>Netflix</em> kondigt een hoop kerstfilms aan, bekijk de beelden hier Netflix gaat dit jaar weer een aantal nieuwe kersttitels toevoegen aan de streamingdienst. Kerstmis 2019 zal een groot succes worden voor de kerstfilm liefhebbers onder ons. Zo verschijnt onder meer het vervolg van A Christmas Prince, maar kunnen we ook aan de slag met het bakprogramma Sugar Rush Christmas en animatiefilm Klaus. Bekijk in de video hierboven een compilatie van verschillende kersttitels die je dit jaar kunt verwachten op Netflix. Dit was jou nog nooit opgevallen in de film Home Alone Bekijk deze video »
Film :
Netflix kondigt een hoop kerstfilms aan, bekijk de beelden hier

Netflix gaat dit jaar weer een aantal nieuwe kersttitels toevoegen aan de streamingdienst. Kerstmis 2019 zal een groot succes worden voor de kerstfilm liefhebbers onder ons. Zo verschijnt onder meer het vervolg van A Christmas Prince, maar kunnen we ook aan de slag met het bakprogramma Sugar Rush Christmas en animatiefilm Klaus.

Bekijk in de video hierboven een compilatie van verschillende kersttitels die je dit jaar kunt verwachten op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Netflix kondigt een hoop kerstfilms aan, bekijk de beelden hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV