Heineken-ontvoerder Jan Boellaard onthult: "Willem Holleeder bewerkte mij met strijkbout"

Heineken-ontvoerder Jan Boellaard onthult: "Willem Holleeder bewerkte mij met strijkbout"

Heineken-ontvoerder <em>Jan Boellaard</em> onthult: &quot;<em>Willem Holleeder</em> bewerkte mij met strijkbout&quot; Jan Boellaard was één van de ontvoerders van Alfred Heineken, maar hij kreeg altijd minder aandacht dan kompanen als Willem Holleeder en Cor van Hout. Volgende week verschijnt echter een boek van zijn hand, waarin hij alles prijsgeeft: van bank- tot speedbootovervallen en een gigantische schietpartij met de politie, waarbij bijna 200 kogels werden afgevuurd. Ernstige strafbare feitenJohn van den Heuvel heeft al gehoord dat er in het boek een aantal ernstige strafbare feiten worden onthuld door Boellaard, en dat het zo'n omvangrijk verhaal is dat het in twee delen wordt uitgegeven. Dat het boek nu verschijnt, is geen verrassing: enkele maanden geleden werd Willem Holleeder tot levenslang veroordeeld, waardoor Boellaard het veilig genoeg acht om open kaart te spelen. Hij vertelt uitgebreid over die enorme schietpartij en de wond die hij daaraan overhield; die werd in de gevangenis weggewerkt door Holleeder, die hiervoor een hete strijkbout gebruikte. Bekijk het gesprek met John van den Heuvel hierboven. Miljuschka Witzenhausen is volgens Astrid Holleeder in levensgevaar Bekijk deze video » Peter R. de Vries reageert op uitspraak na zijn Holleeder-tapes Bekijk deze video » Willem Holleeder gaat in hoger beroep: "Rechtbank is veel te hard geweest" Bekijk deze video »
Misdaad :
Heineken-ontvoerder Jan Boellaard onthult: "Willem Holleeder bewerkte mij met strijkbout"

Jan Boellaard was één van de ontvoerders van Alfred Heineken, maar hij kreeg altijd minder aandacht dan kompanen als Willem Holleeder en Cor van Hout. Volgende week verschijnt echter een boek van zijn hand, waarin hij alles prijsgeeft: van bank- tot speedbootovervallen en een gigantische schietpartij met de politie, waarbij bijna 200 kogels werden afgevuurd.

Ernstige strafbare feiten
John van den Heuvel heeft al gehoord dat er in het boek een aantal ernstige strafbare feiten worden onthuld door Boellaard, en dat het zo'n omvangrijk verhaal is dat het in twee delen wordt uitgegeven. Dat het boek nu verschijnt, is geen verrassing: enkele maanden geleden werd Willem Holleeder tot levenslang veroordeeld, waardoor Boellaard het veilig genoeg acht om open kaart te spelen. Hij vertelt uitgebreid over die enorme schietpartij en de wond die hij daaraan overhield; die werd in de gevangenis weggewerkt door Holleeder, die hiervoor een hete strijkbout gebruikte.

Bekijk het gesprek met John van den Heuvel hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heineken-ontvoerder Jan Boellaard onthult: "Willem Holleeder bewerkte mij met strijkbout" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV