Samenvatting Kiki Bertens - Kaia Kanepi (WTA-toernooi Moskou)

Samenvatting Kiki Bertens - Kaia Kanepi (WTA-toernooi Moskou)

Samenvatting <em>Kiki Bertens - Kaia Kanepi</em> (WTA-toernooi Moskou) Kiki Bertens is nog altijd in de race voor een ticket voor de WTA Finals, aan het eind van het jaar in China. Op het WTA-toernooi in Moskou bereikte ze vandaag de kwartfinale na een moeizame overwinning op Kaia Kanepi, afkomstig uit Estland. VoetblessureBertens begon aan de wedstrijd met een lichte voetblessure, wat haar spel niet ten goede kwam. Sterker nog: de eerste set ging zelfs verloren, met 4-6. De Nederlandse bleef klagen over haar voet, maar in de tweede set kwam ze beter in haar spel. Die won ze dan ook met 6-4, waarna er een beslissende derde set volgde. Die was spannend, maar Bertens trok aan het langste eind: 7-5. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Kiki Bertens - Kaia Kanepi hierboven. Samenvatting Elina Svitolina - Kiki Bertens (China Open) Bekijk deze video » Kiki Bertens na thriller onderuit tegen Ashleigh Barty op WTA Peking Bekijk deze video » 15-jarige Coco Gauff verslaat Kiki Bertens in de kwartfinales van WTA Linz Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Kiki Bertens - Kaia Kanepi (WTA-toernooi Moskou)

Kiki Bertens is nog altijd in de race voor een ticket voor de WTA Finals, aan het eind van het jaar in China. Op het WTA-toernooi in Moskou bereikte ze vandaag de kwartfinale na een moeizame overwinning op Kaia Kanepi, afkomstig uit Estland.

Voetblessure
Bertens begon aan de wedstrijd met een lichte voetblessure, wat haar spel niet ten goede kwam. Sterker nog: de eerste set ging zelfs verloren, met 4-6. De Nederlandse bleef klagen over haar voet, maar in de tweede set kwam ze beter in haar spel. Die won ze dan ook met 6-4, waarna er een beslissende derde set volgde. Die was spannend, maar Bertens trok aan het langste eind: 7-5.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Kiki Bertens - Kaia Kanepi hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Kiki Bertens - Kaia Kanepi (WTA-toernooi Moskou) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV