Doutzen Kroes geeft fitness tips in haar hotelkamer

Doutzen Kroes geeft fitness tips in haar hotelkamer

<em>Doutzen Kroes</em> geeft fitness tips in haar hotelkamer Topmodel Doutzen Kroes (34) heeft een hartstikke druk leven met haar carrière en haar gezin, toch wil Doutzen drie keer in de week sporten. "Samen sporten met mijn man"Het maakt niet uit waar Doutzen is, ze pusht zichzelf om te bewegen. Ook als ze op reis is en in een hotelkamer overnacht. "Ik sport drie keer in de week, twee keer per week gym en één keer pilates, of andersom. Dat wissel ik een beetje af. Ik maak tijd, omdat ik het leuk vind. Ik ga heel vaak samen sporten met mijn man. En ik ga bijvoorbeeld naar pilates als mijn zoontje op school zit en mijn dochtertje doet nog dutjes, dus dan ga ik vaak in die tijd. Ik vind het niet echt een probleem om te gaan, maar je moet er wel tijd voor maken", aldus Doutzen tegen (online)magazine Cosmopolitan. Bekijk in de video hierboven welke oefeningen Doutzen doet voor haar benen en billen. Doutzen Kroes huilt tranen met tuiten tijdens afscheid van kinderen Bekijk deze video » Doutzen geeft intiem kijkje in haar leven en leert dochter Myllena lezen Bekijk deze video »
Amusement :
Doutzen Kroes geeft fitness tips in haar hotelkamer

Topmodel Doutzen Kroes (34) heeft een hartstikke druk leven met haar carrière en haar gezin, toch wil Doutzen drie keer in de week sporten.

"Samen sporten met mijn man"
Het maakt niet uit waar Doutzen is, ze pusht zichzelf om te bewegen. Ook als ze op reis is en in een hotelkamer overnacht. "Ik sport drie keer in de week, twee keer per week gym en één keer pilates, of andersom. Dat wissel ik een beetje af. Ik maak tijd, omdat ik het leuk vind. Ik ga heel vaak samen sporten met mijn man. En ik ga bijvoorbeeld naar pilates als mijn zoontje op school zit en mijn dochtertje doet nog dutjes, dus dan ga ik vaak in die tijd. Ik vind het niet echt een probleem om te gaan, maar je moet er wel tijd voor maken", aldus Doutzen tegen (online)magazine Cosmopolitan.

Bekijk in de video hierboven welke oefeningen Doutzen doet voor haar benen en billen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Doutzen Kroes geeft fitness tips in haar hotelkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV