Succesvolle romantische komedie F*ck de Liefde krijgt een vervolg

Succesvolle romantische komedie F*ck de Liefde krijgt een vervolg

Succesvolle romantische komedie F*ck de Liefde krijgt een vervolg Fck de Liefde is de romantische comedy van dit moment, waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. De film met onder anderen Yolanthe Cabau, Thijs Römer, Nienke Plas en Nicolette van Dam is erg succesvol en krijgt daarom een vervolg. Dat meldt producent AM Pictures en distributeur Just Entertainment. "De cast reageerde dolenthousiast"De film heeft binnen een week na de release al 100.000 bezoekers getrokken en werd daarvoor vorige week bekroond met een Gouden Film. "De cast reageerde dolenthousiast op de vraag of ze ook mee wilden werken aan een vervolg" vertelt producent Adel Boudellah. Bekijk de trailer van F*ck de Liefde hierboven. Nienke Plas trots op gewonnen awards: "Televizier-Ster Online Videoserie is voor mij extra speciaal" Bekijk deze video »
Film :
Succesvolle romantische komedie F*ck de Liefde krijgt een vervolg

Fck de Liefde is de romantische comedy van dit moment, waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. De film met onder anderen Yolanthe Cabau, Thijs Römer, Nienke Plas en Nicolette van Dam is erg succesvol en krijgt daarom een vervolg. Dat meldt producent AM Pictures en distributeur Just Entertainment.

"De cast reageerde dolenthousiast"
De film heeft binnen een week na de release al 100.000 bezoekers getrokken en werd daarvoor vorige week bekroond met een Gouden Film. "De cast reageerde dolenthousiast op de vraag of ze ook mee wilden werken aan een vervolg" vertelt producent Adel Boudellah.

Bekijk de trailer van F*ck de Liefde hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Succesvolle romantische komedie F*ck de Liefde krijgt een vervolg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV