Dennis Schouten op zijn plek gezet door rij-instructrice: "Je hebt een kutprogramma!'

Dennis Schouten op zijn plek gezet door rij-instructrice: "Je hebt een kutprogramma!'

<em>Dennis Schouten</em> op zijn plek gezet door rij-instructrice: &quot;Je hebt een kutprogramma!' Bram Krikke en Dennis Schouten gingen in de aflevering van Onrecht! van gisteravond onder meer langs bij een malafide rij-instructrice, die een aantal leerlingen zou hebben opgelicht. Het duo legde haar het vuur aan de schenen, maar ze vuurde ook terug: "Jullie zijn zelf een kutprogramma!" ConfrontatieNa de verhalen te hebben gehoord van enkele gedupeerde leerlingen, besluiten Bram en Dennis de vrouw met een bezoekje te verblijden. Het wordt een stevige confrontatie, maar de vrouw ontkent in alle toonaarden dat de gedupeerden nog geld van haar tegoed hebben. En ze reageert woest op de komst van het duo: "Als ze jullie nodig hebben! Ik heb nog nooit zo'n slecht interview gezien, man!" Bekijk de beelden uit Onrecht! hierboven. Bram Krikke en Dennis Schouten strijden tegen onrecht in nieuw programma Bekijk deze video » Dennis Schouten aangevallen in tv-programma: "Nog één keer aan me komen en dan lig je" Bekijk deze video »
TV :
Dennis Schouten op zijn plek gezet door rij-instructrice: "Je hebt een kutprogramma!'

Bram Krikke en Dennis Schouten gingen in de aflevering van Onrecht! van gisteravond onder meer langs bij een malafide rij-instructrice, die een aantal leerlingen zou hebben opgelicht. Het duo legde haar het vuur aan de schenen, maar ze vuurde ook terug: "Jullie zijn zelf een kutprogramma!"

Confrontatie
Na de verhalen te hebben gehoord van enkele gedupeerde leerlingen, besluiten Bram en Dennis de vrouw met een bezoekje te verblijden. Het wordt een stevige confrontatie, maar de vrouw ontkent in alle toonaarden dat de gedupeerden nog geld van haar tegoed hebben. En ze reageert woest op de komst van het duo: "Als ze jullie nodig hebben! Ik heb nog nooit zo'n slecht interview gezien, man!"

Bekijk de beelden uit Onrecht! hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dennis Schouten op zijn plek gezet door rij-instructrice: "Je hebt een kutprogramma!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV