Stranger Things is best bekeken Netflix-serie ooit: 64 miljoen views binnen maand

Stranger Things is best bekeken Netflix-serie ooit: 64 miljoen views binnen maand

<em>Stranger Things</em> is best bekeken Netflix-serie ooit: 64 miljoen views binnen maand Het derde seizoen van Stranger Things, dat verscheen op de Amerikaanse feestdag 4 juli, is de best bekeken Netflix-serie aller tijden. De streamingdienst maakte bekend dat het nieuwe seizoen binnen een maand al door 64 miljoen gebruikers was bekeken. Vier dagenDe cijfers worden zelfs nog gekker: bij die 64 miljoen gebruikers zaten 40 miljoen accounts die het hele seizoen er al binnen vier dagen doorheen gejaagd hebben. Stranger Things is echter niet de enige goudmijn die Netflix in handen heeft: ook de Spaanstalige hitserie La Casa de Papel blijft onverminderd populair, met 44 miljoen kijkers. Op dit moment heeft Netflix 158 miljoen gebruikers, maar de vraag is of dat zo blijft met de naderende concurrentie van onder meer Apple TV+ en Disney+. Bekijk hierboven wat er wordt verwacht van het vierde seizoen van Stranger Things. Terugblik Stranger Things seizoen 1 en 2 met Henny Huisman Bekijk deze video » Acteurs van Stranger Things geven exclusief kijkje achter de schermen Bekijk deze video » Stranger Things 4: officiële Netflix aankondiging Bekijk deze video »
Serie :
Stranger Things is best bekeken Netflix-serie ooit: 64 miljoen views binnen maand

Het derde seizoen van Stranger Things, dat verscheen op de Amerikaanse feestdag 4 juli, is de best bekeken Netflix-serie aller tijden. De streamingdienst maakte bekend dat het nieuwe seizoen binnen een maand al door 64 miljoen gebruikers was bekeken.

Vier dagen
De cijfers worden zelfs nog gekker: bij die 64 miljoen gebruikers zaten 40 miljoen accounts die het hele seizoen er al binnen vier dagen doorheen gejaagd hebben. Stranger Things is echter niet de enige goudmijn die Netflix in handen heeft: ook de Spaanstalige hitserie La Casa de Papel blijft onverminderd populair, met 44 miljoen kijkers. Op dit moment heeft Netflix 158 miljoen gebruikers, maar de vraag is of dat zo blijft met de naderende concurrentie van onder meer Apple TV+ en Disney+.

Bekijk hierboven wat er wordt verwacht van het vierde seizoen van Stranger Things.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stranger Things is best bekeken Netflix-serie ooit: 64 miljoen views binnen maand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV