Antoinette Hertsenberg verklaart succes Dokters van morgen: "We zijn oprecht geïnteresseerd"

Antoinette Hertsenberg verklaart succes Dokters van morgen: "We zijn oprecht geïnteresseerd"

Antoinette Hertsenberg verklaart succes <em>Dokters van morgen</em>: &quot;We zijn oprecht geïnteresseerd&quot; Antoinette Hertsenberg heeft met het programma Dokters van morgen een onverwacht kijkcijferkanon in handen. Elke dinsdag stemmen er bijna een miljoen mensen af op NPO 1 om over innovaties in de zorg te leren. Maar wat is de sleutel van het succes? Kleine redactieVolgens Hertsenberg heeft het vooral te maken met de oprechte interesse van haar redactie, die het naadje van de kous wil weten als het aankomt op medische innovaties. "Er zit niemand die zegt: nou, dan doen we dit, en dan doen we dat," aldus Hertsenberg. En het helpt natuurlijk ook dat de kijkers van het programma er zelf daadwerkelijk iets aan hebben, denkt de presentatrice. Dokters van morgen is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk het interview met Antoinette Hertsenberg over het programma hierboven. Felle Antoinette Hertsenberg treedt in Radar keihard op tegen Thuisbezorgd.nl Bekijk deze video » Antoinette Hertsenberg: "Vasten kun je zien als soort verjongingskuur" Bekijk deze video »
TV :
Antoinette Hertsenberg verklaart succes Dokters van morgen: "We zijn oprecht geïnteresseerd"

Antoinette Hertsenberg heeft met het programma Dokters van morgen een onverwacht kijkcijferkanon in handen. Elke dinsdag stemmen er bijna een miljoen mensen af op NPO 1 om over innovaties in de zorg te leren. Maar wat is de sleutel van het succes?

Kleine redactie
Volgens Hertsenberg heeft het vooral te maken met de oprechte interesse van haar redactie, die het naadje van de kous wil weten als het aankomt op medische innovaties. "Er zit niemand die zegt: nou, dan doen we dit, en dan doen we dat," aldus Hertsenberg. En het helpt natuurlijk ook dat de kijkers van het programma er zelf daadwerkelijk iets aan hebben, denkt de presentatrice.

Dokters van morgen is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Bekijk het interview met Antoinette Hertsenberg over het programma hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Antoinette Hertsenberg verklaart succes Dokters van morgen: "We zijn oprecht geïnteresseerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV