Marco Borsato en vrouw Leontine hintten in 2015 al op affaire met Iris Hond

Marco Borsato en vrouw Leontine hintten in 2015 al op affaire met Iris Hond

<em>Marco Borsato</em> en vrouw Leontine hintten in 2015 al op affaire met <em>Iris Hond</em> Het nieuws sloeg vandaag in als een bom: tien jaar geleden had de op dat moment 42-jarige Marco Borsato een affaire met de destijds 22-jarige pianiste Iris Hond. Het gebeurde allemaal vlak na zijn faillissement, en achteraf blijkt dat ze er altijd redelijk open over zijn geweest. EmotioneelIn een documentaire over Borsato komt het faillissement ook aan bod, en Leontine Borsato wordt emotioneel als ze het daar over heeft. In de film uit 2015 zegt ze: "Zelfs als je zoveel van elkaar houdt, kun je elkaar verliezen en zou je zomaar uit elkaar kunnen gaan." Hiermee lijkt ze te doelen op de kortstondige affaire die Borsato had met Hond, maar die wordt niet met naam en toenaam genoemd. Ook Marco zelf heeft er al eens iets over gezegd. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Evert Santegoeds verrast dat Marco Borsato openhartig is over affaire Iris Hond Bekijk deze video »
Gossip :
Marco Borsato en vrouw Leontine hintten in 2015 al op affaire met Iris Hond

Het nieuws sloeg vandaag in als een bom: tien jaar geleden had de op dat moment 42-jarige Marco Borsato een affaire met de destijds 22-jarige pianiste Iris Hond. Het gebeurde allemaal vlak na zijn faillissement, en achteraf blijkt dat ze er altijd redelijk open over zijn geweest.

Emotioneel
In een documentaire over Borsato komt het faillissement ook aan bod, en Leontine Borsato wordt emotioneel als ze het daar over heeft. In de film uit 2015 zegt ze: "Zelfs als je zoveel van elkaar houdt, kun je elkaar verliezen en zou je zomaar uit elkaar kunnen gaan." Hiermee lijkt ze te doelen op de kortstondige affaire die Borsato had met Hond, maar die wordt niet met naam en toenaam genoemd. Ook Marco zelf heeft er al eens iets over gezegd.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato en vrouw Leontine hintten in 2015 al op affaire met Iris Hond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV