Badr Hari veegt de vloer aan met Rico Verhoeven: "Hij komt op alle vlakken tekort"

Badr Hari veegt de vloer aan met Rico Verhoeven: "Hij komt op alle vlakken tekort"

<em>Badr Hari</em> veegt de vloer aan met <em>Rico Verhoeven</em>: &quot;Hij komt op alle vlakken tekort&quot; Badr Hari is ervan overtuigd dat hij het gevecht met Rico Verhoeven gaat winnen, dat op 21 december aanstaande zal plaatsvinden in de Gelredome in Arnhem. In een interview veegt Hari de vloer aan met Verhoeven: "Hij komt op alle vlakken tekort." Betere vechterVolgens zichzelf is Hari de betere vechter, en was hij de vorige keer gewoon niet goed genoeg voorbereid en niet fit genoeg. Naar eigen zeggen heeft hij nu echter niets aan het toeval over gelaten: "Ik ben fit, ik ben in vorm. Ik train al een jaar lang voor deze wedstrijd, en bereid me al drie jaar mentaal voor." Hari sluit af met een sneer naar Verhoeven: "Hij is gewoon een lachertje." Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven is op zaterdag 21 december te zien op Veronica. Bekijk het interview met Badr Hari hierboven. Badr Hari en Rico Verhoeven gaan weer in gevecht: "Ze liggen elkaar helemaal niet" Bekijk deze video » Keiharde confrontatie Badr Hari en Rico Verhoeven: "Ga je weer huilen?" Bekijk deze video » Rico Verhoeven gemotiveerd voor gevecht met Badr Hari: "Ik trek hem uit elkaar" Bekijk deze video »
Sport :
Badr Hari veegt de vloer aan met Rico Verhoeven: "Hij komt op alle vlakken tekort"

Badr Hari is ervan overtuigd dat hij het gevecht met Rico Verhoeven gaat winnen, dat op 21 december aanstaande zal plaatsvinden in de Gelredome in Arnhem. In een interview veegt Hari de vloer aan met Verhoeven: "Hij komt op alle vlakken tekort."

Betere vechter
Volgens zichzelf is Hari de betere vechter, en was hij de vorige keer gewoon niet goed genoeg voorbereid en niet fit genoeg. Naar eigen zeggen heeft hij nu echter niets aan het toeval over gelaten: "Ik ben fit, ik ben in vorm. Ik train al een jaar lang voor deze wedstrijd, en bereid me al drie jaar mentaal voor." Hari sluit af met een sneer naar Verhoeven: "Hij is gewoon een lachertje."

Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven is op zaterdag 21 december te zien op Veronica. Bekijk het interview met Badr Hari hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Badr Hari veegt de vloer aan met Rico Verhoeven: "Hij komt op alle vlakken tekort" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV