Rico Verhoeven gemotiveerd voor gevecht met Badr Hari: "Ik trek hem uit elkaar"

Rico Verhoeven gemotiveerd voor gevecht met Badr Hari: "Ik trek hem uit elkaar"

<em>Rico Verhoeven</em> gemotiveerd voor gevecht met <em>Badr Hari</em>: &quot;Ik trek hem uit elkaar&quot; Vandaag gaven Badr Hari en Rico Verhoeven een persconferentie voor hun gevecht in de Gelredome, op 21 december aanstaande. Ook was er een staredown tussen de twee kemphanen. Verhoeven is in ieder geval extra gemotiveerd: "Ik trek hem uit elkaar!" Keihard gevechtVolgens de vechtsporter kunnen we een keihard gevecht verwachten tussen de twee rivalen. Bij de staredown kreeg Verhoeven alweer zin in het gevecht: "Dit is het gevoel waar wij als atleten naar op zoek zijn. Dit is geen spelletje." Ook had hij nu eigenlijk al zin om het gevecht aan te gaan met Hari: "Als je daar staat, denk je echt: ik trek je uit elkaar!" Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven is op zaterdag 21 december te zien op Veronica. Bekijk het interview met Rico Verhoeven hierboven. Rico Verhoeven gaat strijd aan met Badr Hari: "We gaan er nu een eind aan maken" Bekijk deze video » Badr Hari en Rico Verhoeven gaan weer in gevecht: "Ze liggen elkaar helemaal niet" Bekijk deze video » Keiharde confrontatie Badr Hari en Rico Verhoeven: "Ga je weer huilen?" Bekijk deze video »
Sport :
Rico Verhoeven gemotiveerd voor gevecht met Badr Hari: "Ik trek hem uit elkaar"

Vandaag gaven Badr Hari en Rico Verhoeven een persconferentie voor hun gevecht in de Gelredome, op 21 december aanstaande. Ook was er een staredown tussen de twee kemphanen. Verhoeven is in ieder geval extra gemotiveerd: "Ik trek hem uit elkaar!"

Keihard gevecht
Volgens de vechtsporter kunnen we een keihard gevecht verwachten tussen de twee rivalen. Bij de staredown kreeg Verhoeven alweer zin in het gevecht: "Dit is het gevoel waar wij als atleten naar op zoek zijn. Dit is geen spelletje." Ook had hij nu eigenlijk al zin om het gevecht aan te gaan met Hari: "Als je daar staat, denk je echt: ik trek je uit elkaar!"

Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven is op zaterdag 21 december te zien op Veronica. Bekijk het interview met Rico Verhoeven hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven gemotiveerd voor gevecht met Badr Hari: "Ik trek hem uit elkaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV