Buren van keldergezin uit Ruinerwold spreken openlijk "Ben niet verbaast dat het een sekte is"

Buren van keldergezin uit Ruinerwold spreken openlijk "Ben niet verbaast dat het een sekte is"

Buren van <em>keldergezin</em> uit <em>Ruinerwold</em> spreken openlijk &quot;Ben niet verbaast dat het een sekte is&quot; Voormalige buren van het keldergezin uit Ruinerwold wisten van niks, maar verbaast zijn ze ook niet. De buurvrouw omschrijft hoe ze de kinderen vroeger rituelen zag doen, ze is dan ook niet verrast dat het gezin bij een sekte hoorde. Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over het keldergezin in Ruinerwold Voormalige buren vertellen over het keldergezin in Ruinerwold: "Iets uit een sekte" Bekijk deze video » Oud-buurvrouw keldergezin Ruinerwold: ‘Er waren nog meer kinderen’ Bekijk deze video » Spookgezin Ruinerwold mogelijk verbonden aan Moonsekte: "Er is iets aan de hand" Bekijk deze video » Wie wil boerderij Ruinerwold nog kopen na familiedrama? Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voormalige buren van het keldergezin uit Ruinerwold wisten van niks, maar verbaast zijn ze ook niet. De buurvrouw omschrijft hoe ze de kinderen vroeger rituelen zag doen, ze is dan ook niet verrast dat het gezin bij een sekte hoorde.

Bekijk hierboven het hele Hart van Nederland-fragment over het keldergezin in Ruinerwold


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buren van keldergezin uit Ruinerwold spreken openlijk "Ben niet verbaast dat het een sekte is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV