Testosteron spat eraf tijdens de stare down tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

Testosteron spat eraf tijdens de stare down tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

Testosteron spat eraf tijdens de stare down tussen <em>Badr Hari</em> en <em>Rico Verhoeven</em> 21 december is het zo ver, Bard Hari en Rico Verhoeven staan weer tegenover elkaar in de ring. De laatste keer dat de twee het gevecht met elkaar aangingen was in 2016. Bard Hari wil een rematch omdat hij de vorige keer vroegtijdig moest stoppen door een blessure. Goed vs. kwaadIn een ruimte bomvol met testosteront gaven Badr en Verhoeven een interview, gevolgd door een stare down. In het interview noemde Badr zichzelf 'de slechterik' en Verhoeven 'de held'. Naar eigenzeggen vindt hij die verdeling helemaal niet erg omdat het volle zalen trekt. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard-fragment over Badr Hari en Rico Verhoeven Badr Hari en Rico Verhoeven gaan weer in gevecht: "Ze liggen elkaar helemaal niet" Bekijk deze video » Keiharde confrontatie Badr Hari en Rico Verhoeven: "Ga je weer huilen?" Bekijk deze video » Badr Hari veegt de vloer aan met Rico Verhoeven: "Hij komt op alle vlakken tekort" Bekijk deze video » Rico Verhoeven gemotiveerd voor gevecht met Badr Hari: "Ik trek hem uit elkaar" Bekijk deze video »
Entertainment :
Testosteron spat eraf tijdens de stare down tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

21 december is het zo ver, Bard Hari en Rico Verhoeven staan weer tegenover elkaar in de ring. De laatste keer dat de twee het gevecht met elkaar aangingen was in 2016. Bard Hari wil een rematch omdat hij de vorige keer vroegtijdig moest stoppen door een blessure.

Goed vs. kwaad
In een ruimte bomvol met testosteront gaven Badr en Verhoeven een interview, gevolgd door een stare down. In het interview noemde Badr zichzelf 'de slechterik' en Verhoeven 'de held'. Naar eigenzeggen vindt hij die verdeling helemaal niet erg omdat het volle zalen trekt.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard-fragment over Badr Hari en Rico Verhoeven

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Testosteron spat eraf tijdens de stare down tussen Badr Hari en Rico Verhoeven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV