Einde van het koninklijk staatsbezoek is in zicht

Einde van het koninklijk staatsbezoek is in zicht

Einde van het <em>koninklijk staatsbezoek</em> is in zicht Het is alweer de één na laatste dag van het staatsbezoek aan India. Het koningspaar brengt de laatste dagen van het bezoek door in de stad Kochi. In Kochi gaan de twee uiteten met de hoofdminister van de Staat Kerala. Bekijk hierboven het hele fragment over het staatsbezoek in India Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezoeken Tiny Miracles in Mumbai Bekijk deze video » Máxima verprutst knutselwerk tijdens staatsbezoek aan India: "Dit wordt een ramp" Bekijk deze video » LuckyTV video over Willy in India: "Heb ik honing aan m'n reet?" Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vrolijk verwelkomd in Cochi Bekijk deze video »
Royals :
Einde van het koninklijk staatsbezoek is in zicht

Het is alweer de één na laatste dag van het staatsbezoek aan India. Het koningspaar brengt de laatste dagen van het bezoek door in de stad Kochi. In Kochi gaan de twee uiteten met de hoofdminister van de Staat Kerala.

Bekijk hierboven het hele fragment over het staatsbezoek in India

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Einde van het koninklijk staatsbezoek is in zicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV