"Ik vind het heel dapper", Glennis Grace over de affaire van Marco Borsato

"Ik vind het heel dapper", Glennis Grace over de affaire van Marco Borsato

&quot;Ik vind het heel dapper&quot;, <em>Glennis Grace</em> over de affaire van <em>Marco Borsato</em> Veel mensen zijn diep teleurgesteld in Marco Borsato nadat ze er vandaag (17 okober) achter kwamen dat hij een affaire had. Glennis Grace neemt het daarentegen voor Marco op, "Ik vind het heel erg dapper dat hij dit doet". VerwerkenGlennis is bang dat iedereen nu slecht over Marco denkt en hem daarom lastig zullen vallen. Leontine en Marco hebben het volgens Glennis al lang samen verwerkt, dus oproer is nergens voor nodig. Bekijk hierboven het hele Shownieuw-interview met Glennis Grace over de affaire van Marco Borsato. Cabaretier Leo Alkemade en dochtertje doen mee aan de #wereldzonderjouchallenge Bekijk deze video » Evert Santegoeds verrast dat Marco Borsato openhartig is over affaire Iris Hond Bekijk deze video » Marco en Leontine Borsato dolblij met liefdesschilderij Ruud de Wild Bekijk deze video » Marco Borsato en vrouw Leontine hintten in 2015 al op affaire met Iris Hond Bekijk deze video »
Entertainment :
"Ik vind het heel dapper", Glennis Grace over de affaire van Marco Borsato

Veel mensen zijn diep teleurgesteld in Marco Borsato nadat ze er vandaag (17 okober) achter kwamen dat hij een affaire had. Glennis Grace neemt het daarentegen voor Marco op, "Ik vind het heel erg dapper dat hij dit doet".

Verwerken
Glennis is bang dat iedereen nu slecht over Marco denkt en hem daarom lastig zullen vallen. Leontine en Marco hebben het volgens Glennis al lang samen verwerkt, dus oproer is nergens voor nodig.

Bekijk hierboven het hele Shownieuw-interview met Glennis Grace over de affaire van Marco Borsato.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op "Ik vind het heel dapper", Glennis Grace over de affaire van Marco Borsato of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV