Ernstig ongeval op de A2 veroorzaakt door spookrijder

Ernstig ongeval op de A2 veroorzaakt door spookrijder

Ernstig ongeval op de <em>A2</em> veroorzaakt door <em>spookrijder</em> Een ernstig ongeluk op de A2 tussen Breukelen van Vinkeveen kostte drie mensen het leven. Het politieonderzoek is nog gaande waardoor er nog niet een compleet beeld gegeven kan worden. Omstanders vertellen wat zij van het ongeluk weten. SpookrijderVolgens automobilisten die het ongeluk zagen gebeuren was de oorzaak een spookrijder die inreed op een personenauto. Degenen die het eerst ter plekke waren konden nog wat brandjes blussen maar voor de inzittenden konden ze niks meer betekenen. Bekijk hierboven de volledige interviews met de omstanders Ongeluk Helmond Izzet hielp zwaargewonde fietser: 'Hij vloog meters door de lucht' Bekijk deze video » Ongeval Kempen Cross Leende: 'Man reed in Leende op publiek in omdat derde race werd afgelast' Bekijk deze video » Ongeval A12 Duiven: Twee zwaargewonden na frontale botsing stilstaande auto Bekijk deze video » Ongeval Bemmel: 44-jarige man overleden na botsing met boom Bekijk deze video »
Nieuws :
Ernstig ongeval op de A2 veroorzaakt door spookrijder

Een ernstig ongeluk op de A2 tussen Breukelen van Vinkeveen kostte drie mensen het leven. Het politieonderzoek is nog gaande waardoor er nog niet een compleet beeld gegeven kan worden. Omstanders vertellen wat zij van het ongeluk weten.

Spookrijder
Volgens automobilisten die het ongeluk zagen gebeuren was de oorzaak een spookrijder die inreed op een personenauto. Degenen die het eerst ter plekke waren konden nog wat brandjes blussen maar voor de inzittenden konden ze niks meer betekenen.

Bekijk hierboven de volledige interviews met de omstanders

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ernstig ongeval op de A2 veroorzaakt door spookrijder of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV