Moonsekte-lid noemt vader van Ruinerwold gezin "Spiritueel en enthousiast"

Moonsekte-lid noemt vader van Ruinerwold gezin "Spiritueel en enthousiast"

<em>Moonsekte</em>-lid noemt vader van <em>Ruinerwold</em> gezin &quot;Spiritueel en enthousiast&quot; Het gezin in Ruinerwold dat negen jaar lang in een schuildkelder woonde behoorde volgens iedereen bij de Monsekte. Leden van de Moonsekte ontkennen dit echter stellig. Wat is de Moonsekte?Moonsekte-lid Willem Koetsier vertelt in het interview dat het gezin al jaren niet meer bij de sekte hoorde. De broer van de vader van het gezin behoort nog wel tot de sekte en was erg verbaasd om van zijn broer te horen. Bekijk hierboven het volledige interview met Moonsekte-lid Willem Koetsier Opgesloten familie Drenthe: 'Vader zat met zes kinderen in een ruimte achter een kast' Bekijk deze video » Voormalige buren vertellen over het keldergezin in Ruinerwold: "Iets uit een sekte" Bekijk deze video » Spookgezin Ruinerwold mogelijk verbonden aan Moonsekte: "Er is iets aan de hand" Bekijk deze video » Buren van keldergezin uit Ruinerwold spreken openlijk "Ben niet verbaast dat het een sekte is" Bekijk deze video »
Nieuws :
Moonsekte-lid noemt vader van Ruinerwold gezin "Spiritueel en enthousiast"

Het gezin in Ruinerwold dat negen jaar lang in een schuildkelder woonde behoorde volgens iedereen bij de Monsekte. Leden van de Moonsekte ontkennen dit echter stellig.

Wat is de Moonsekte?
Moonsekte-lid Willem Koetsier vertelt in het interview dat het gezin al jaren niet meer bij de sekte hoorde. De broer van de vader van het gezin behoort nog wel tot de sekte en was erg verbaasd om van zijn broer te horen.

Bekijk hierboven het volledige interview met Moonsekte-lid Willem Koetsier

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moonsekte-lid noemt vader van Ruinerwold gezin "Spiritueel en enthousiast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV