Britten nemen het goud bij EK baanwielrennen Apeldoorn

Britten nemen het goud bij EK baanwielrennen Apeldoorn

Britten nemen het <em>goud</em> bij <em>EK</em> baanwielrennen Apeldoorn Hoewel het een spannende strijd was tussen Duitsland en Groot-Brittannië zegevieren de Britten op de 4 kilometer baanwielrennen. Duitsland mag naar huis met de zilveren plak en de Italianen eindigen met brons. Bekijk hierboven de hele race Matthijs Büchli wint goud op WK baanwielrennen 2019 Bekijk deze video » Harrie Lavreysen goud in de sprint op WK Baanwielrennen 2019 Bekijk deze video » Britse Emily Nelson neemt de Europese titel over van Kirsten Wild op de scratch Bekijk deze video » Nederlandse teamsprinters winnen goud bij EK baanwielrennen in Apeldoorn Bekijk deze video »
Wielrennen :
Britten nemen het goud bij EK baanwielrennen Apeldoorn

Hoewel het een spannende strijd was tussen Duitsland en Groot-Brittannië zegevieren de Britten op de 4 kilometer baanwielrennen. Duitsland mag naar huis met de zilveren plak en de Italianen eindigen met brons.

Bekijk hierboven de hele race

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britten nemen het goud bij EK baanwielrennen Apeldoorn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV