Inez Weski is niet langer meer de advocaat van Ridouan Taghi

Inez Weski is niet langer meer de advocaat van Ridouan Taghi

<em>Inez Weski</em> is niet langer meer de advocaat van <em>Ridouan Taghi</em> Top crimineel Ridouan Taghi is al maanden voortvluchtig. Zijn advocate Inez Weski heeft het besluit gemaakt hem niet langer te verdedigen. De overweging om te stoppen speelde al lang in haar hoofd. Derk WiersumWanneer Matthijs van Nieuwekerk de link tussen Ridouan Taghi en de liquidatie van Derk Wiersum legt, noemt Weski dit verbaast "een rare gedachte gang". Ook zeg ze dat ze Taghi nooit gevraagd heeft of hij betrokken was bij de moord. Bekijk hierboven het hele interview met Inez Weski tijdens De Wereld Draait Door. Vanavond bij Jinek: Peter Plasman, Inez Weski, Annemarie van Gaal en meer Bekijk deze video » Gerard Spong over meest bijgebleven zaak: 'Samen penis opgegeten' Bekijk deze video » Inez Weski over hamsters in een bal Bekijk deze video » Advocaat Inez Weski wil crimineel Ridouan Taghi niet langer verdedigen Bekijk deze video »
Talkshow :
Inez Weski is niet langer meer de advocaat van Ridouan Taghi

Top crimineel Ridouan Taghi is al maanden voortvluchtig. Zijn advocate Inez Weski heeft het besluit gemaakt hem niet langer te verdedigen. De overweging om te stoppen speelde al lang in haar hoofd.

Derk Wiersum
Wanneer Matthijs van Nieuwekerk de link tussen Ridouan Taghi en de liquidatie van Derk Wiersum legt, noemt Weski dit verbaast "een rare gedachte gang". Ook zeg ze dat ze Taghi nooit gevraagd heeft of hij betrokken was bij de moord.

Bekijk hierboven het hele interview met Inez Weski tijdens De Wereld Draait Door.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Inez Weski is niet langer meer de advocaat van Ridouan Taghi of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV