Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Het is een rijdende tijdbom"

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Het is een rijdende tijdbom"

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em> gemist? &quot;Het is een rijdende tijdbom&quot; Presentator Viktor brand zet zijn leven op het spel door in een oude brandweerauto te rijden die omschreven wordt als een rijdende tijdbom. Als hij het niet mocht overleven wil hij graag opgebaard worden in de ArenA. Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 21.30 uur te zien bij SBS6 Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Ik moet het allemaal maar goed vinden" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Het is allemaal in scene gezet" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Geen idee dat die van iemand anders was" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Het liefst zou ik hem boven op zijn bek slaan!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Het is een rijdende tijdbom"

Presentator Viktor brand zet zijn leven op het spel door in een oude brandweerauto te rijden die omschreven wordt als een rijdende tijdbom. Als hij het niet mocht overleven wil hij graag opgebaard worden in de ArenA.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 21.30 uur te zien bij SBS6

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mr. Frank Visser rijdt visite
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Het is een rijdende tijdbom" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV