Zoontje speelt de hoofdrol in het leven van André Hazes

Zoontje speelt de hoofdrol in het leven van André Hazes

Zoontje speelt de hoofdrol in het leven van <em>André Hazes</em> In het afgelopen jaar van het leven van André Hazes staat zijn kind centreel. Ze voetballen samen, maken muziek en zoonlief gaat zelfs mee naar de sportschool. Als de moeheid toeslaat dan doen ze samen knuffelend een dutje. Bekijk hierboven hoe het afgelopen jaar van André Hazes eruit zag Kleine André Hazes Junior danst erop los Bekijk deze video » André Hazes wordt na stoeipartij aangevallen door zijn hond Gioia Bekijk deze video » Dilemma's voor André Hazes: "Ik verkies zingen boven seks" Bekijk deze video » André Hazes verrast collega’s met enorme lading McDonald’s Bekijk deze video »
Entertainment :
Zoontje speelt de hoofdrol in het leven van André Hazes

In het afgelopen jaar van het leven van André Hazes staat zijn kind centreel. Ze voetballen samen, maken muziek en zoonlief gaat zelfs mee naar de sportschool. Als de moeheid toeslaat dan doen ze samen knuffelend een dutje.

Bekijk hierboven hoe het afgelopen jaar van André Hazes eruit zag

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zoontje speelt de hoofdrol in het leven van André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV