67-jarige vader van spookgezin in Ruinerwold aangehouden voor o.a. mishandeling

67-jarige vader van spookgezin in Ruinerwold aangehouden voor o.a. mishandeling

67-jarige vader van <em>spookgezin</em> in <em>Ruinerwold</em> aangehouden voor o.a. <em>mishandeling</em> Er is een nieuwe aanhouding in de zaak van het spookgezin uit Ruinerwold. Een 67-jarige vader van het gezin is aangehouden. De eerste aanhouding was de Oostenrijkse Josef B., hij zal tenminste nog twee weken worden vastgehouden. VerdenkingenDe vader van het gezin werd vandaag (17 oktober) gearresteerd op gronde van vrijheidsberoving, mishandeling, benadeling van de gezondheid van zijn kinderen en witwassen. De aanklacht van witwasseerij is gebaseerd op de grote hoeveelheden geld die in de woning gevonden werden. Bekijk hierboven het hele SBS6-fragment over de aanhouding van de vader van het spookgezin Spookgezin Ruinerwold mogelijk verbonden aan Moonsekte: "Er is iets aan de hand" Bekijk deze video » Wie wil boerderij Ruinerwold nog kopen na familiedrama? Bekijk deze video » Vanavond bij Pauw: Susan van Kleef, Rico Verhoeven, Peter Pannekoek, Richard Groenendijk en Sanne Wallis de Vries Bekijk deze video » Moonsekte-lid noemt vader van Ruinerwold gezin "Spiritueel en enthousiast" Bekijk deze video »
Nieuws :
67-jarige vader van spookgezin in Ruinerwold aangehouden voor o.a. mishandeling

Er is een nieuwe aanhouding in de zaak van het spookgezin uit Ruinerwold. Een 67-jarige vader van het gezin is aangehouden. De eerste aanhouding was de Oostenrijkse Josef B., hij zal tenminste nog twee weken worden vastgehouden.

Verdenkingen
De vader van het gezin werd vandaag (17 oktober) gearresteerd op gronde van vrijheidsberoving, mishandeling, benadeling van de gezondheid van zijn kinderen en witwassen. De aanklacht van witwasseerij is gebaseerd op de grote hoeveelheden geld die in de woning gevonden werden.

Bekijk hierboven het hele SBS6-fragment over de aanhouding van de vader van het spookgezin

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 67-jarige vader van spookgezin in Ruinerwold aangehouden voor o.a. mishandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen