Ruinerwold kinderen bestaan niet op papier

Ruinerwold kinderen bestaan niet op papier

<em>Ruinerwold</em> kinderen bestaan niet op papier Uit nader onderzoek naar de kinderen uit het spookgezin uit Ruinerwold blijkt dat ze op papier niet bestaan. Ze zijn nooit naar school geweest en de politie weet niet waar ze geboren zijn. De kinderen zeggen zelf dat ze tussen de 18 en 25 jaar oud zijn. Bekijk hierboven het hele Pauw-fragment over de schuilkelderkinderen Spookgezin Ruinerwold mogelijk verbonden aan Moonsekte: "Er is iets aan de hand" Bekijk deze video » Vanavond bij Pauw: Susan van Kleef, Rico Verhoeven, Peter Pannekoek, Richard Groenendijk en Sanne Wallis de Vries Bekijk deze video » Moonsekte-lid noemt vader van Ruinerwold gezin "Spiritueel en enthousiast" Bekijk deze video » 67-jarige vader van spookgezin in Ruinerwold aangehouden voor o.a. mishandeling Bekijk deze video »
Nieuws :
Ruinerwold kinderen bestaan niet op papier

Uit nader onderzoek naar de kinderen uit het spookgezin uit Ruinerwold blijkt dat ze op papier niet bestaan. Ze zijn nooit naar school geweest en de politie weet niet waar ze geboren zijn. De kinderen zeggen zelf dat ze tussen de 18 en 25 jaar oud zijn.

Bekijk hierboven het hele Pauw-fragment over de schuilkelderkinderen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ruinerwold kinderen bestaan niet op papier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV