Ook Charly Luske en Celine Huijsmans in Dancing On Ice

Ook Charly Luske en Celine Huijsmans in Dancing On Ice

Ook Charly Luske en <em>Celine Huijsmans</em> in Dancing On Ice Nadat al bekend was dat Donny Roelvink, Roy Donders en Juvat Westendorp mee gaan doen aan het schaatsprogramma Dancing on Ice, kunnen we nu nog twee deelnemers bekend maken: dat zijn Charly Luske en Celine Huijsmans. Laatstgenoemde heeft er zin in en kan niet wachten haar schaatspartner te ontmoeten: "Ik hoop dat ik een hele sterke partner krijg zodat hij me goed de lucht in krijgt." Winston Gerschtanowitz zal het programma gaan presenteren. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Donny Roelvink en Juvat Westendorp binden de schaatsen onder Bekijk deze video » Naomi van As geeft update over Sven Kramer en zijn vader: "Het gaat goed" Bekijk deze video »
TV :
Ook Charly Luske en Celine Huijsmans in Dancing On Ice

Nadat al bekend was dat Donny Roelvink, Roy Donders en Juvat Westendorp mee gaan doen aan het schaatsprogramma Dancing on Ice, kunnen we nu nog twee deelnemers bekend maken: dat zijn Charly Luske en Celine Huijsmans. Laatstgenoemde heeft er zin in en kan niet wachten haar schaatspartner te ontmoeten: "Ik hoop dat ik een hele sterke partner krijg zodat hij me goed de lucht in krijgt." Winston Gerschtanowitz zal het programma gaan presenteren. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ook Charly Luske en Celine Huijsmans in Dancing On Ice of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV