Verborgen verleden van Nederland over de Brandaris op Terschelling gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden van Nederland over de Brandaris op Terschelling gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden van Nederland over de Brandaris op Terschelling gemist? Bekijk hier de hele uitzending De tweede aflevering van de documentairereeks over de verhalen en de werelden achter iconische plekken in Nederland gaat over de vuurtoren Brandaris op het Waddeneiland Terschelling. 400 jaarDe Brandaris en zijn Terschelling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al meer dan 400 jaar waakt deze oudste vuurtoren van Nederland over zijn eiland en bewoners. En de liefde is wederzijds. EngelsenMaar hoe heeft deze toren weer en wind, de weerbarstige tijd, én die vechtlustige Engelsen in 1666 weten te trotseren? Waldemar Torenstra duikt in de geschiedenis van de Brandaris. Eerste beelden Verborgen Verleden van Nederland Bekijk deze video »
Uitzending :

De tweede aflevering van de documentairereeks over de verhalen en de werelden achter iconische plekken in Nederland gaat over de vuurtoren Brandaris op het Waddeneiland Terschelling.

400 jaar
De Brandaris en zijn Terschelling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al meer dan 400 jaar waakt deze oudste vuurtoren van Nederland over zijn eiland en bewoners. En de liefde is wederzijds.

Engelsen
Maar hoe heeft deze toren weer en wind, de weerbarstige tijd, én die vechtlustige Engelsen in 1666 weten te trotseren? Waldemar Torenstra duikt in de geschiedenis van de Brandaris.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verborgen verleden van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV