André Rieu: Welcome to My World seizoen 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu: Welcome to My World seizoen 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu: Welcome to My World Vanavond start het nieuwe seizoen van het realityprogramma over de wereld achter de schermen van de concerten van André Rieu. De tien afleveringen zijn elke vrijdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. ZomerconcertenRieu viert muziek van over de hele wereld tijdens zijn zomerconcerten in Maastricht. Repetities met sopraan Donij van Doorn die een aria uit La Traviata zingt, zorgen bij André voor tranen en op het podium wordt hij vergezeld door de Corioallum Pipe Band voor een ongelooflijke uitvoering van Highland Cathedral. KnightriderHet orkest krijgt de verrassing van hun leven wanneer de Amerikaanse superster David Hasselhoff in KITT, de Knightrider-auto, aankomt in de studio. Ondertussen bereidt André een spectaculaire entree voor, voor David Hasselfhoff op het podium. :[broadcast:videos](ids:"116103,115584" title:"")
Uitzending :

Vanavond start het nieuwe seizoen van het realityprogramma over de wereld achter de schermen van de concerten van André Rieu. De tien afleveringen zijn elke vrijdag om 21:25 uur te zien op NPO 1.

Zomerconcerten
Rieu viert muziek van over de hele wereld tijdens zijn zomerconcerten in Maastricht. Repetities met sopraan Donij van Doorn die een aria uit La Traviata zingt, zorgen bij André voor tranen en op het podium wordt hij vergezeld door de Corioallum Pipe Band voor een ongelooflijke uitvoering van Highland Cathedral.

Knightrider
Het orkest krijgt de verrassing van hun leven wanneer de Amerikaanse superster David Hasselhoff in KITT, de Knightrider-auto, aankomt in de studio. Ondertussen bereidt André een spectaculaire entree voor, voor David Hasselfhoff op het podium.

:[broadcast:videos](ids:"116103,115584" title:"")

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Rieu: Welcome to My World of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV