Ook LEGO-versie Willem-Alexander uitgerust met baard

Ook LEGO-versie Willem-Alexander uitgerust met baard

Ook LEGO-versie <em>Willem-Alexander</em> uitgerust met baard De Lego-versie van Willem-Alexander klopte niet meer helemaal, aangezien de koning tegenwoordig met een baard door het leven gaat. Hij moest dan ook worden aangepast. Een vernieuwde versie is deze dagen te aanschouwen tijdens Legoworld in Utrecht. Bekijk de beelden van het AD hierboven. Bekijk ook Koning Willem-Alexander houdt zijn baard Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander vraagt: "Welke baard vind je leuker?" Bekijk deze video » Sylvie Meis kan niet van vriend Niclas afblijven tijdens lunch Bekijk deze video »
Nieuws :
Ook LEGO-versie Willem-Alexander uitgerust met baard

De Lego-versie van Willem-Alexander klopte niet meer helemaal, aangezien de koning tegenwoordig met een baard door het leven gaat. Hij moest dan ook worden aangepast. Een vernieuwde versie is deze dagen te aanschouwen tijdens Legoworld in Utrecht. Bekijk de beelden van het AD hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ook LEGO-versie Willem-Alexander uitgerust met baard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV