Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog"

Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog"

<em>Evert Santegoeds</em>: &quot;Affaire Marco Borsato en <em>Iris de Hond</em> liep dit voorjaar nog&quot; Een groot deel van Nederland was gisteren verbijsterd, toen bekend werd dat Marco Borsato een affaire gehad heeft met pianiste Iris de Hond. Ook Evert Santegoeds, die het nieuws naar buiten bracht, raakt er niet over uitgepraat. Hij is het echter niet eens met de opmerking van de zanger, dat dit alles zich al tien jaar geleden zou hebben afgespeeld: "Onze informatie is dat er pas dit voorjaar een einde aan gekomen is." Marco Borsato reageert enigszins op affaire met Iris Hond: "Ik ben er nu niet mee bezig" Bekijk deze video » Verdrietige IrisDe Hond zou begin dit jaar erg verdrietig zijn geweest: "Die heeft dat gedeeld met vriendinnen, met meer mensen dan misschien handig was. Dan gaat dat rondzingen", aldus Santegoeds. Sloeg in als bomDe Privé-hoofdredacteur vertelt hoe hij het nieuws, na grondig onderzoek door de redactie, onder de aandacht bracht bij het stel: "Het sloeg in als een bom. We hebben het bij het management neergelegd, die kwamen met het idee voor een verklaring. Dat is het rare vak dat wij uitoefenen, waar je achter dingen probeert te komen waar je niet achter mag komen." Bekijk het fragment van Shownieuws, dat de uitzending met het Borsato-nieuws begon, hierboven. Bekijk ook Had Marco Borsato geheime relatie met Iris Hond? Bekijk deze video » Linda de Mol in metro belaagd door man met erectie Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen wil geen geit van Chantal Janzen Bekijk deze video »
TV :
Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog"

Een groot deel van Nederland was gisteren verbijsterd, toen bekend werd dat Marco Borsato een affaire gehad heeft met pianiste Iris de Hond. Ook Evert Santegoeds, die het nieuws naar buiten bracht, raakt er niet over uitgepraat. Hij is het echter niet eens met de opmerking van de zanger, dat dit alles zich al tien jaar geleden zou hebben afgespeeld: "Onze informatie is dat er pas dit voorjaar een einde aan gekomen is."

Verdrietige Iris
De Hond zou begin dit jaar erg verdrietig zijn geweest: "Die heeft dat gedeeld met vriendinnen, met meer mensen dan misschien handig was. Dan gaat dat rondzingen", aldus Santegoeds.

Sloeg in als bom
De Privé-hoofdredacteur vertelt hoe hij het nieuws, na grondig onderzoek door de redactie, onder de aandacht bracht bij het stel: "Het sloeg in als een bom. We hebben het bij het management neergelegd, die kwamen met het idee voor een verklaring. Dat is het rare vak dat wij uitoefenen, waar je achter dingen probeert te komen waar je niet achter mag komen." Bekijk het fragment van Shownieuws, dat de uitzending met het Borsato-nieuws begon, hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen