Máxima kiest voor oranje op laatste dag staatsbezoek India

Máxima kiest voor oranje op laatste dag staatsbezoek India

<em>Máxima</em> kiest voor oranje op laatste dag staatsbezoek India Vrijdag is alweer de laatste dag van het staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan India. We hebben de afgelopen dagen veel verschillende outfits van onze koningin voorbij zien komen maar nog niet eerder hulde ze zich in oranje. Bekijk hierboven hoe dat eruit ziet en hoe het koningspaar door een groep kinderen wordt toegezongen, op beelden die koningshuisdeskundige Rick Evers op zijn Instagrampagina plaatste. Bekijk ook Máxima draagt bijzondere hoed op dag twee staatsbezoek India Bekijk deze video » Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog" Bekijk deze video »
Royals :
Máxima kiest voor oranje op laatste dag staatsbezoek India

Vrijdag is alweer de laatste dag van het staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan India. We hebben de afgelopen dagen veel verschillende outfits van onze koningin voorbij zien komen maar nog niet eerder hulde ze zich in oranje. Bekijk hierboven hoe dat eruit ziet en hoe het koningspaar door een groep kinderen wordt toegezongen, op beelden die koningshuisdeskundige Rick Evers op zijn Instagrampagina plaatste.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Máxima kiest voor oranje op laatste dag staatsbezoek India of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV