Zingt Connie Witteman een duet met een peer?

Zingt Connie Witteman een duet met een peer?

Zingt <em>Connie Witteman</em> een duet met een peer? Connie Witteman geeft tegenwoordig regelmatig een inkijkje in haar, meestal, glamourrijke leven. Vandaag is te zien hoe de diva tegen een peer zingt. Of gebruikt ze deze juist als microfoon? Bekijk de beelden, die ze op haar Instagrampagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Connie Witteman loopt teleurgesteld weg uit bespreking: "Ik ben niet alleen maar glamour" Bekijk deze video » Ex-vriend Connie Witteman: "Ze was agressief en gooide met deuren" Bekijk deze video » Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog" Bekijk deze video »
Show :
Zingt Connie Witteman een duet met een peer?

Connie Witteman geeft tegenwoordig regelmatig een inkijkje in haar, meestal, glamourrijke leven. Vandaag is te zien hoe de diva tegen een peer zingt. Of gebruikt ze deze juist als microfoon? Bekijk de beelden, die ze op haar Instagrampagina plaatste, hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zingt Connie Witteman een duet met een peer? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV