Theo Maassen gelooft niet dat Tijs van den Brink in God gelooft

Theo Maassen gelooft niet dat Tijs van den Brink in God gelooft

<em>Theo Maassen</em> gelooft niet dat Tijs van den Brink in <em>God</em> gelooft Cabaretier Theo Maassen gelooft niet dat presentator en EO-boegbeeld Tijs van den Brink in God gelooft: "Ik geloof echt niet dat jij echt gelooft, dat kan toch niet." Van den Brink kijkt raar op van deze opmerking. Bekijk de beelden van het programma Adieu God hierboven. Bekijk ook Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog" Bekijk deze video » Máxima kiest voor oranje op laatste dag staatsbezoek India Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander: "Mijn baard is nogal kriebelig" Bekijk deze video »
TV :
Theo Maassen gelooft niet dat Tijs van den Brink in God gelooft

Cabaretier Theo Maassen gelooft niet dat presentator en EO-boegbeeld Tijs van den Brink in God gelooft: "Ik geloof echt niet dat jij echt gelooft, dat kan toch niet." Van den Brink kijkt raar op van deze opmerking. Bekijk de beelden van het programma Adieu God hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theo Maassen gelooft niet dat Tijs van den Brink in God gelooft of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV