Willem-Alexander over stikstofprobleem: "Samen aan werken"

Willem-Alexander over stikstofprobleem: "Samen aan werken"

<em>Willem-Alexander</em> over stikstofprobleem: &quot;Samen aan werken&quot; De huidige boerenprotesten naar aanleiding van het stikstofbeleid zijn ook koning Willem-Alexander niet ontgaan: "Het stikstofprobleem is iets dat we als samenleving, als geheel, moeten oplossen. Het is een grote uitdaging waar we samen aan moeten werken." Bekijk zijn hele reactie, op beelden van royaltyverslaggever Rick Evers, hierboven. Bekijk ook Koning Willem-Alexander: "Mijn baard is nogal kriebelig" Bekijk deze video » Koningin Máxima over ontvoerde Insiya: "Als moeder zou ik niet weten hoe je dat drie jaar kunt volhouden" Bekijk deze video » André Hazes aangekomen in Ahoy Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Willem-Alexander over stikstofprobleem: "Samen aan werken"

De huidige boerenprotesten naar aanleiding van het stikstofbeleid zijn ook koning Willem-Alexander niet ontgaan: "Het stikstofprobleem is iets dat we als samenleving, als geheel, moeten oplossen. Het is een grote uitdaging waar we samen aan moeten werken." Bekijk zijn hele reactie, op beelden van royaltyverslaggever Rick Evers, hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander over stikstofprobleem: "Samen aan werken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV