Angela de Jong over Mijn Dochter De Vlogger: "Het is ongezond"

Angela de Jong over Mijn Dochter De Vlogger: "Het is ongezond"

Angela de Jong over <em>Mijn Dochter De Vlogger</em>: &quot;Het is ongezond&quot; Angela de Jong zag het fragment van De Wereld Draait Door waarin een vloggend meisje met haar vader te gast was en noemt dat het meest besproken tv-fragment van afgelopen week: "Heel veel mensen hebben zich verbaasd erover." OngezondDe kijker zag onder andere hoe het jonge meisje, dat gevolgd werd voor de docu Mijn Dochter De Vlogger, ter verantwoording werd geroepen omdat ze nog niet heel veel abonnees op haar Youtube-kanaal heeft. "Het ging heel erg tegen ons gevoel van hoe je met kinderen moet omgaan in. Het voelt heel erg ongezond", aldus De Jong. Bekijk het fragment van De Ochtendshow to Go hierboven. Bekijk ook Ophef rond docu Mijn Dochter De Vlogger door 'opdringerige' vader Bekijk deze video » Docu Mijn Dochter De Vlogger is nu online te zien op NPO3.nl Bekijk deze video » Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog" Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong over Mijn Dochter De Vlogger: "Het is ongezond"

Angela de Jong zag het fragment van De Wereld Draait Door waarin een vloggend meisje met haar vader te gast was en noemt dat het meest besproken tv-fragment van afgelopen week: "Heel veel mensen hebben zich verbaasd erover."

Ongezond
De kijker zag onder andere hoe het jonge meisje, dat gevolgd werd voor de docu Mijn Dochter De Vlogger, ter verantwoording werd geroepen omdat ze nog niet heel veel abonnees op haar Youtube-kanaal heeft. "Het ging heel erg tegen ons gevoel van hoe je met kinderen moet omgaan in. Het voelt heel erg ongezond", aldus De Jong. Bekijk het fragment van De Ochtendshow to Go hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong over Mijn Dochter De Vlogger: "Het is ongezond" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV