Giel Beelen heeft gestolen laptoptas terug: "Dit is gewoon echt, wauw"

Giel Beelen heeft gestolen laptoptas terug: "Dit is gewoon echt, wauw"

<em>Giel Beelen</em> heeft gestolen laptoptas terug: &quot;Dit is gewoon echt, wauw&quot; Giel Beelen kreeg onlangs een flinke tegenslag te verwerken. De laptoptas van de dj van Radio Veronica werd afgelopen woensdagnacht in Amsterdam gestolen, maar is vrijdagochtend weer gevonden. De radiomaker deelde op Twitter een filmpje waarin hij vertelt dat hij zijn spullen grotendeels weer terug heeft. Bekijk de beelden waarin Giel Beelen vertelt over zijn teruggevonden spullen hierboven. Giel Beelen bedankt voor First Dates met bekende Nederlanders Bekijk deze video » Laptop met podcast Giel Beelen gestolen bij Amsterdam Dance Event Bekijk deze video »
TV :
Giel Beelen heeft gestolen laptoptas terug: "Dit is gewoon echt, wauw"

Giel Beelen kreeg onlangs een flinke tegenslag te verwerken. De laptoptas van de dj van Radio Veronica werd afgelopen woensdagnacht in Amsterdam gestolen, maar is vrijdagochtend weer gevonden. De radiomaker deelde op Twitter een filmpje waarin hij vertelt dat hij zijn spullen grotendeels weer terug heeft.

Bekijk de beelden waarin Giel Beelen vertelt over zijn teruggevonden spullen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Giel Beelen heeft gestolen laptoptas terug: "Dit is gewoon echt, wauw" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV