OG3NE danst vanavond in Dance Dance Dance op Survivor

OG3NE danst vanavond in Dance Dance Dance op Survivor

<em>OG3NE</em> danst vanavond in <em>Dance Dance Dance</em> op <em>Survivor</em> Vanavond is het weer zover. Dan kunnen we genieten van de beste muziek, choreo's en dansers. Extra leuk nieuws: Dance Dance Dance heeft vanavond een verrassing voor ons in petto. GroepsdansEr gebeurt iets wat nog nooit eerder is gebeurd. Het dansprogramma opent namelijk met een groepsdans. Daarnaast zullen de zangeressen van OG3NE ook als groep dansen, de zussen Lisa, Amy & Shelley zullen dansen op het nummer Survivor van Destiny's Child. Bekijk alvast een voorproefje van OG3NE op Survivor hierboven. Dance Dance Dance vooruitblik: OG3NE danst op Jackson Five Bekijk deze video » Dance Dance Dance gemist? Amy (OG3NE) danst op Madonna's Hung Up Bekijk deze video » Dance Dance Dance gemist? Vinchenzo & Nochtli dansen op Echame la culpa Bekijk deze video »
TV :
OG3NE danst vanavond in Dance Dance Dance op Survivor

Vanavond is het weer zover. Dan kunnen we genieten van de beste muziek, choreo's en dansers. Extra leuk nieuws: Dance Dance Dance heeft vanavond een verrassing voor ons in petto.

Groepsdans
Er gebeurt iets wat nog nooit eerder is gebeurd. Het dansprogramma opent namelijk met een groepsdans. Daarnaast zullen de zangeressen van OG3NE ook als groep dansen, de zussen Lisa, Amy & Shelley zullen dansen op het nummer Survivor van Destiny's Child.

Bekijk alvast een voorproefje van OG3NE op Survivor hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op OG3NE danst vanavond in Dance Dance Dance op Survivor of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV