Vader van spookgezin in Ruinerwold lijkt hoofddader

Vader van spookgezin in Ruinerwold lijkt hoofddader

Vader van spookgezin in <em>Ruinerwold</em> lijkt hoofddader Niet de huurder Josef B. maar de vader van het spookgezin in Ruinerwold kan weleens de belangrijkste verdachte zijn. "Eerst werd de vader gezien als ziek en een slachtoffer, maar hij wilde een nieuw Utopia bouwen", vertelt verslaggever Silvan Schoonhoven. Bekijk bovenstaande video van De Telegraaf om meer te horen over de vader van het spookgezin in Ruinerwold. Spookgezin Ruinerwold mogelijk verbonden aan Moonsekte: "Er is iets aan de hand" Bekijk deze video » 67-jarige vader van spookgezin in Ruinerwold aangehouden voor o.a. mishandeling Bekijk deze video » Ruinerwold kinderen bestaan niet op papier Bekijk deze video »
Nieuws :
Vader van spookgezin in Ruinerwold lijkt hoofddader

Niet de huurder Josef B. maar de vader van het spookgezin in Ruinerwold kan weleens de belangrijkste verdachte zijn. "Eerst werd de vader gezien als ziek en een slachtoffer, maar hij wilde een nieuw Utopia bouwen", vertelt verslaggever Silvan Schoonhoven.

Bekijk bovenstaande video van De Telegraaf om meer te horen over de vader van het spookgezin in Ruinerwold.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vader van spookgezin in Ruinerwold lijkt hoofddader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV