Gênant! André Hazes plast net voor de show in een pak Bar le Duc

Gênant! André Hazes plast net voor de show in een pak Bar le Duc

Gênant! <em>André Hazes</em> plast net voor de show in een pak <em>Bar le Duc</em> Vanavond is het zover. Dan start André Hazes met zijn concertreeks De avond van je leven in Ahoy. De zanger heeft er zin in: "Dit wordt een show!", schrijft Hazes op zijn Instagrampagina. Maar voor het zover is, blikt Shownieuws nog even terug op alle andere mooie momenten van de afgelopen jaren. "Ik moet nu plassen!"Bij deze momenten zitten ook wat gênante momentjes bekent André: "Mijn hoogtepuntje is een beetje privé , maar ik zeg het gewoon, heb ik maling aan. Eén minuut voordat ik naar beneden zak zeg ik: 'jongens ik moet nu plassen'. Zeggen ze: 'kan niet'. Stond er een pak Bar le Duc en die staat nog steeds boven", vertelt Hazes lachend aan de Shownieuws-verslaggeefster. Bekijk de beelden van alle hoogtepuntjes van André Hazes hierboven. Dilemma's voor André Hazes: "Ik verkies zingen boven seks" Bekijk deze video » André Hazes aangekomen in Ahoy Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Gênant! André Hazes plast net voor de show in een pak Bar le Duc

Vanavond is het zover. Dan start André Hazes met zijn concertreeks De avond van je leven in Ahoy. De zanger heeft er zin in: "Dit wordt een show!", schrijft Hazes op zijn Instagrampagina. Maar voor het zover is, blikt Shownieuws nog even terug op alle andere mooie momenten van de afgelopen jaren.

"Ik moet nu plassen!"
Bij deze momenten zitten ook wat gênante momentjes bekent André: "Mijn hoogtepuntje is een beetje privé , maar ik zeg het gewoon, heb ik maling aan. Eén minuut voordat ik naar beneden zak zeg ik: 'jongens ik moet nu plassen'. Zeggen ze: 'kan niet'. Stond er een pak Bar le Duc en die staat nog steeds boven", vertelt Hazes lachend aan de Shownieuws-verslaggeefster.

Bekijk de beelden van alle hoogtepuntjes van André Hazes hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gênant! André Hazes plast net voor de show in een pak Bar le Duc of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV