Indrukwekkende mars tijdens protesten in Barcelona

Indrukwekkende mars tijdens protesten in Barcelona

Indrukwekkende mars tijdens protesten in <em>Barcelona</em> In Catalonië wordt het openbare leven vandaag opnieuw ontregeld door stakingen van twee vakbonden. De bonden, die voor de onafhankelijkheid van de regio zijn, hebben de Catalanen opgeroepen de straat op te gaan om te protesteren tegen de veroordeling van separatistenleiders. De Spaanse politie weet zich geen raad en heeft vanwege de ongeregeldheden zo'n 2000 extra agenten naar Catalonië gestuurd. Het moeilijk in te schatten voor de politie waar de demonstraties worden gehouden: "Ze organiseren zich via eigen whatsappgroepen. Daardoor is het steeds een verrassing waar ze nu weer staan." Bekijk de live beelden van NOS hierboven. Demonstraties Barcelona: Catalanen demonstreren bij het vliegveld Bekijk deze video »
Nieuws :
Indrukwekkende mars tijdens protesten in Barcelona

In Catalonië wordt het openbare leven vandaag opnieuw ontregeld door stakingen van twee vakbonden. De bonden, die voor de onafhankelijkheid van de regio zijn, hebben de Catalanen opgeroepen de straat op te gaan om te protesteren tegen de veroordeling van separatistenleiders.

De Spaanse politie weet zich geen raad en heeft vanwege de ongeregeldheden zo'n 2000 extra agenten naar Catalonië gestuurd. Het moeilijk in te schatten voor de politie waar de demonstraties worden gehouden: "Ze organiseren zich via eigen whatsappgroepen. Daardoor is het steeds een verrassing waar ze nu weer staan."

Bekijk de live beelden van NOS hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkende mars tijdens protesten in Barcelona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV