Beste Zangers-kandidate Emma Heesters genomineerd voor de MTV Push Award

Beste Zangers-kandidate Emma Heesters genomineerd voor de MTV Push Award

<em>Beste Zangers</em>-kandidate <em>Emma Heesters</em> genomineerd voor de <em>MTV Push Award</em> Deze YouTube-video waarin Emma Heesters het nummer Attention van Charlie Puth covert, is op dit moment al bijna 9 miljoen keer bekeken. De zangeres is al een tijd erg populair op YouTube, maar sinds haar deelname aan het AVROTROS programma Beste Zangers heeft Nederland haar pas echt leren kennen. Emma is zelfs genomineerd voor een award! MTV Push Award 2019Vrijdagmiddag kreeg Emma Heesters geweldig nieuws van de zender MTV, want de zangeres is namelijk genomineerd voor de MTV Push Award. Samen met Blanks en S10 strijdt ze om de prijs. Het trio is genomineerd omdat zij worden gezien als aanstormend Nederlands talent binnen de muziekindustrie. Eerder wonnen artiesten als Justin Bieber en Dua Lipa al een Push Award bij de internationale EMA's. Tijdens de MTV EMA Pre Party op maandag 28 oktober in Amsterdam wordt de Nederlandse prijs uitgereikt. Bekijk in de video hierboven hoe Emma Heesters Attention covert. Beste Zangers gemist? Henk Poort & Emma Heesters zingen 'Vivo Per Lei' Bekijk deze video » Duet Rolf Sanchez en Emma Heesters in Beste Zangers wordt “Zomerhit 2020!” Bekijk deze video »
Muziek :
Beste Zangers-kandidate Emma Heesters genomineerd voor de MTV Push Award

Deze YouTube-video waarin Emma Heesters het nummer Attention van Charlie Puth covert, is op dit moment al bijna 9 miljoen keer bekeken. De zangeres is al een tijd erg populair op YouTube, maar sinds haar deelname aan het AVROTROS programma Beste Zangers heeft Nederland haar pas echt leren kennen. Emma is zelfs genomineerd voor een award!

MTV Push Award 2019
Vrijdagmiddag kreeg Emma Heesters geweldig nieuws van de zender MTV, want de zangeres is namelijk genomineerd voor de MTV Push Award. Samen met Blanks en S10 strijdt ze om de prijs. Het trio is genomineerd omdat zij worden gezien als aanstormend Nederlands talent binnen de muziekindustrie. Eerder wonnen artiesten als Justin Bieber en Dua Lipa al een Push Award bij de internationale EMA's.

Tijdens de MTV EMA Pre Party op maandag 28 oktober in Amsterdam wordt de Nederlandse prijs uitgereikt. Bekijk in de video hierboven hoe Emma Heesters Attention covert.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers-kandidate Emma Heesters genomineerd voor de MTV Push Award of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV