Vanaf 21 oktober is de nieuwe komische LINDA.tv-serie Citroenstraat 10 te zien

Vanaf 21 oktober is de nieuwe komische LINDA.tv-serie Citroenstraat 10 te zien

Vanaf 21 oktober is de nieuwe komische <em>LINDA.tv</em>-serie <em>Citroenstraat 10</em> te zien Actrice Kim Pieters vertelt in bovenstaande video over de nieuwe online-serie Citroenstraat 10. De LINDA.tv-serie, is vanaf aanstaande maandag te zien en Kim is er heel enthousiast over: "Het zijn korte afleveringen, het is heel leuk, online op de tablet in de tram, overal kun je het kijken." Een gescheiden vrouw in AlmereDe serie gaat over de onlangs gescheiden, 39-jarige Fleur, die op de redactie van een vrouwenblad werkt en na haar breuk met Wouter met hun twee kinderen van Amsterdam naar Almere is verhuisd. Bekijk het interview met Kim Pieters en een paar fragmenten uit Citroenstraat 10 in de Shownieuws-video hierboven. Achter de schermen bij Stanley H. - hoe werd de serie gemaakt? Bekijk deze video » Hendrik Groen terug op tv met tweede seizoen Geheime Dagboek Bekijk deze video »
TV :
Vanaf 21 oktober is de nieuwe komische LINDA.tv-serie Citroenstraat 10 te zien

Actrice Kim Pieters vertelt in bovenstaande video over de nieuwe online-serie Citroenstraat 10. De LINDA.tv-serie, is vanaf aanstaande maandag te zien en Kim is er heel enthousiast over: "Het zijn korte afleveringen, het is heel leuk, online op de tablet in de tram, overal kun je het kijken."

Een gescheiden vrouw in Almere
De serie gaat over de onlangs gescheiden, 39-jarige Fleur, die op de redactie van een vrouwenblad werkt en na haar breuk met Wouter met hun twee kinderen van Amsterdam naar Almere is verhuisd.

Bekijk het interview met Kim Pieters en een paar fragmenten uit Citroenstraat 10 in de Shownieuws-video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanaf 21 oktober is de nieuwe komische LINDA.tv-serie Citroenstraat 10 te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV