Loretta Schrijver wordt helemaal gek van vuurwerk: "Ik verhuis naar Apeldoorn"

Loretta Schrijver wordt helemaal gek van vuurwerk: "Ik verhuis naar Apeldoorn"

<em>Loretta Schrijver</em> wordt helemaal gek van vuurwerk: &quot;Ik verhuis naar Apeldoorn&quot; Vandaag werd bekend dat Apeldoorn de eerste vuurwerkvrije stad van Nederland wil worden. En dat is reden genoeg voor Loretta Schrijver om een verhuizing te overwegen. "Ik word nu al helemaal gek van de knallen." Oase van rustSchrijver verwacht dat Apeldoorn een echte oase van rust zal worden voor vuurwerkhaters zoals zij. Zelfs nu wordt er her en der al geknald met vuurwerk, en de presentatrice vraagt zich oprecht af wat daar nou zo leuk aan is. Volgens collega Pim Sedee heeft het vooral te maken met de spanning die er bij het zelf afsteken van vuurwerk komt kijken. Bekijk het fragment uit 5 Uur Live hierboven. RTL Nieuws bestaat 30 jaar, Beau blikt terug met Pauw, Schrijver en Nieman Bekijk deze video » Loretta Schrijver heeft moeite met zinnen inspreken voor nieuwe film Jonge Yeti Bekijk deze video » Quinty en Loretta hebben slappe lach bij Koffietijd Bekijk deze video »
TV :
Loretta Schrijver wordt helemaal gek van vuurwerk: "Ik verhuis naar Apeldoorn"

Vandaag werd bekend dat Apeldoorn de eerste vuurwerkvrije stad van Nederland wil worden. En dat is reden genoeg voor Loretta Schrijver om een verhuizing te overwegen. "Ik word nu al helemaal gek van de knallen."

Oase van rust
Schrijver verwacht dat Apeldoorn een echte oase van rust zal worden voor vuurwerkhaters zoals zij. Zelfs nu wordt er her en der al geknald met vuurwerk, en de presentatrice vraagt zich oprecht af wat daar nou zo leuk aan is. Volgens collega Pim Sedee heeft het vooral te maken met de spanning die er bij het zelf afsteken van vuurwerk komt kijken.

Bekijk het fragment uit 5 Uur Live hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Loretta Schrijver wordt helemaal gek van vuurwerk: "Ik verhuis naar Apeldoorn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV