Emoties lopen hoog op bij Dance Dance Dance kandidate Sharon Doorson

Emoties lopen hoog op bij Dance Dance Dance kandidate Sharon Doorson

Emoties lopen hoog op bij <em>Dance Dance Dance</em> kandidate <em>Sharon Doorson</em> Na het optreden van Sharon Doorson en Géza Weisz spreekt Dance Dance Dance-presentator Jandino heel positief over Sharon: "Jij bent een van de hardst werkende dames van de showbizz", vertelt hij. De zangeres kan het niet houden en raakt geëmotioneerd. Doorson schrijft op Instagram: "Heel lekker veel emoties vanavond! Ik waardeer het enorm als ik gewaardeerd wordt voor het harde werken." Bekijk de beelden waarin Jandino de zangeres toespreekt hierboven. Dance Dance Dance opent vanavond met groepsdans: "Nog nooit eerder gebeurd" Bekijk deze video » OG3NE danst vanavond in Dance Dance Dance op Survivor Bekijk deze video »
TV :
Emoties lopen hoog op bij Dance Dance Dance kandidate Sharon Doorson

Na het optreden van Sharon Doorson en Géza Weisz spreekt Dance Dance Dance-presentator Jandino heel positief over Sharon: "Jij bent een van de hardst werkende dames van de showbizz", vertelt hij. De zangeres kan het niet houden en raakt geëmotioneerd. Doorson schrijft op Instagram: "Heel lekker veel emoties vanavond! Ik waardeer het enorm als ik gewaardeerd wordt voor het harde werken."

Bekijk de beelden waarin Jandino de zangeres toespreekt hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emoties lopen hoog op bij Dance Dance Dance kandidate Sharon Doorson of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV