Fan laat Lady Gaga van het podium vallen: "Het is niet jouw fout"

Fan laat Lady Gaga van het podium vallen: "Het is niet jouw fout"

Fan laat <em>Lady Gaga</em> van het podium vallen: &quot;Het is niet jouw fout&quot; Lady Gaga maakte donderdagavond een flinke smak van het podium. De zangeres nodigde een fan uit om op het podium te komen dansen, maar dat verliep niet zo soepel. Hij tilde Gaga op, iets wat onschuldig oogde, maar verloor hierbij zijn balans en viel met sterzangeres en al van de bühne. Lady Gaga maakt er een grapje vanDe zangeres pakte het goed op en vertelde direct na de val dat alles goed is. Ze grapt zelfs: “The only thing that’s not ok is we need some stairs for the damn stage so I can get back up." Lady Gaga moest een hele omweg maken om weer het podium op te komen. "Het is niet jouw fout"Ook reageerde ze heel lief naar haar fan, die haar liet vallen: "You alright? Come on up! Everything’s fine! It’s not your fault, let’s go, come on. Are you ok?” Bekijk de beelden van Lady Gaga's val van het podium hierboven. Beste Zangers gemist? Tim Akkerman & Floor Jansen zingen 'Shallow' Bekijk deze video »
Muziek :
Fan laat Lady Gaga van het podium vallen: "Het is niet jouw fout"

Lady Gaga maakte donderdagavond een flinke smak van het podium. De zangeres nodigde een fan uit om op het podium te komen dansen, maar dat verliep niet zo soepel. Hij tilde Gaga op, iets wat onschuldig oogde, maar verloor hierbij zijn balans en viel met sterzangeres en al van de bühne.

Lady Gaga maakt er een grapje van
De zangeres pakte het goed op en vertelde direct na de val dat alles goed is. Ze grapt zelfs: “The only thing that’s not ok is we need some stairs for the damn stage so I can get back up." Lady Gaga moest een hele omweg maken om weer het podium op te komen.

"Het is niet jouw fout"
Ook reageerde ze heel lief naar haar fan, die haar liet vallen: "You alright? Come on up! Everything’s fine! It’s not your fault, let’s go, come on. Are you ok?”

Bekijk de beelden van Lady Gaga's val van het podium hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fan laat Lady Gaga van het podium vallen: "Het is niet jouw fout" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV