André Hazes neemt zoontje André jr. mee tijdens voorbereiding show Ahoy

André Hazes neemt zoontje André jr. mee tijdens voorbereiding show Ahoy

<em>André Hazes</em> neemt zoontje André jr. mee tijdens voorbereiding show Ahoy André Hazes treedt vanaf vanavond op in Ahoy en zijn zoontje André jr. mag er tijdens de voorbereiding bij zijn. “Aan de ene kant is dat het mooiste wat er is”, vertelt de trotse zanger. “Aan de andere kant is het afleidend, dan gaat hij rennen met een stok en denk ik: het gaat in z’n oog en loop ik erachteraan: doe nou niet! Dus het is superdubbel.” Bekijk het hele interview met André Hazes in de video hierboven. André Hazes aangekomen in Ahoy Rotterdam Bekijk deze video » Gênant! André Hazes plast net voor de show in een pak Bar le Duc Bekijk deze video »
Muziek :
André Hazes neemt zoontje André jr. mee tijdens voorbereiding show Ahoy

André Hazes treedt vanaf vanavond op in Ahoy en zijn zoontje André jr. mag er tijdens de voorbereiding bij zijn. “Aan de ene kant is dat het mooiste wat er is”, vertelt de trotse zanger. “Aan de andere kant is het afleidend, dan gaat hij rennen met een stok en denk ik: het gaat in z’n oog en loop ik erachteraan: doe nou niet! Dus het is superdubbel.”

Bekijk het hele interview met André Hazes in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes neemt zoontje André jr. mee tijdens voorbereiding show Ahoy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV