Hilarisch: Dochter kan viral single Rise And Shine van Kylie Jenner niet aanhoren

Hilarisch: Dochter kan viral single Rise And Shine van Kylie Jenner niet aanhoren

Hilarisch: Dochter kan viral single <em>Rise And Shine</em> van <em>Kylie Jenner</em> niet aanhoren Kylie Jenner heeft haar eigen Wake Up Sylvie-moment te pakken. In een video maakt ze haar dochter Stormi wakker als ze Rise And Shine ‘zingt’, maar die is er niet van onder de indruk. Stormi luistert liever naar papaRise And Shine klinkt nogal bijzonder, waardoor de realityster online aan alle kanten belachelijk wordt gemaakt. Er is zelfs een nummer van gemaakt, dat nu viral gaat. Kylie lijkt er zelf wel om te kunnen lachen, maar haar dochter is niet onder de indruk en luistert liever naar haar vader Travis Scott, zo is te zien in de video hierboven. Kylie Jenner kan niet wachten tot ze opnieuw zwanger is: "Niets is beter dan een moeder zijn". Bekijk deze video »
Viral :
Hilarisch: Dochter kan viral single Rise And Shine van Kylie Jenner niet aanhoren

Kylie Jenner heeft haar eigen Wake Up Sylvie-moment te pakken. In een video maakt ze haar dochter Stormi wakker als ze Rise And Shine ‘zingt’, maar die is er niet van onder de indruk.

Stormi luistert liever naar papa
Rise And Shine klinkt nogal bijzonder, waardoor de realityster online aan alle kanten belachelijk wordt gemaakt. Er is zelfs een nummer van gemaakt, dat nu viral gaat. Kylie lijkt er zelf wel om te kunnen lachen, maar haar dochter is niet onder de indruk en luistert liever naar haar vader Travis Scott, zo is te zien in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Dochter kan viral single Rise And Shine van Kylie Jenner niet aanhoren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV