Expeditie Robinson: Rijk en Kim schrikken van Akwasi op Duivelseiland

Expeditie Robinson: Rijk en Kim schrikken van Akwasi op Duivelseiland

<em>Expeditie Robinson</em>: Rijk en Kim schrikken van Akwasi op Duivelseiland Kim Kötter en Rijk Hofman verblijven in Expeditie Robinson op Duivelseiland. Ze filosoferen over welke kandidaat ze zal komen vergezellen. Ze hebben hun vermoedens, maar schrikken zich kapot als tegen alle verwachtingen in Akwasi aan komt lopen. Bekijk het hele Expeditie Robinson-fragment met de ontmoeting tussen Akwasi, Rijk en Kim in de video hierboven. Wie vertrouwt wie in Expeditie Robinson: "Er is maar één iemand die ik echt vertrouw" Bekijk deze video » 3FM-dj Van der Lende over Expeditie Robinson: "Ik doe nooit meer mee" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: Rijk en Kim schrikken van Akwasi op Duivelseiland

Kim Kötter en Rijk Hofman verblijven in Expeditie Robinson op Duivelseiland. Ze filosoferen over welke kandidaat ze zal komen vergezellen. Ze hebben hun vermoedens, maar schrikken zich kapot als tegen alle verwachtingen in Akwasi aan komt lopen.

Bekijk het hele Expeditie Robinson-fragment met de ontmoeting tussen Akwasi, Rijk en Kim in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson: Rijk en Kim schrikken van Akwasi op Duivelseiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV