Bekijk eerste ruimtewandeling van team met alleen vrouwen

Bekijk eerste ruimtewandeling van team met alleen vrouwen

Bekijk eerste ruimtewandeling van team met alleen vrouwen De Amerikaanse astronauten Christina Koch en Jessica Meir hebben een defect onderdeel van de elektriciteitsvoorziening van het ISS vervangen. Tot nu toe was er bij een ruimtewandeling altijd een man bij, nu bestond het team voor het eerst uit alleen maar vrouwen. Meir voor eerste keer in ruimteVoor Meir was het de eerste keer dat ze de ruimte in ging, Koch deed dit al eerder. De eerste vrouwelijke ruimtewandeling stond aanvankelijk al voor begin dit jaar op de planning, maar dit ging niet door omdat Anne McClain haar ruimtepak niet meer paste. Bekijk hierboven de eerste vrouwelijke wandeling in de ruimte. Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11 Bekijk deze video » Astronauten NASA opgesloten in Sloveense grot Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk eerste ruimtewandeling van team met alleen vrouwen

De Amerikaanse astronauten Christina Koch en Jessica Meir hebben een defect onderdeel van de elektriciteitsvoorziening van het ISS vervangen. Tot nu toe was er bij een ruimtewandeling altijd een man bij, nu bestond het team voor het eerst uit alleen maar vrouwen.

Meir voor eerste keer in ruimte
Voor Meir was het de eerste keer dat ze de ruimte in ging, Koch deed dit al eerder. De eerste vrouwelijke ruimtewandeling stond aanvankelijk al voor begin dit jaar op de planning, maar dit ging niet door omdat Anne McClain haar ruimtepak niet meer paste.

Bekijk hierboven de eerste vrouwelijke wandeling in de ruimte.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste ruimtewandeling van team met alleen vrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV